Apple Watch Series 6 44mm accessoires

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Watch Series 6 44mm hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een groot assortiment Apple Watch Series 6 44mm accessoires

Tegenwoordig zie je steeds vaker mensen lopen met een Apple Watch om hun arm. Apple Watches zijn ontzettend populair aan het worden, en dat is niet voor niets natuurlijk. Zo kun je met een Apple Watch een heleboel verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld meldingen bekijken die op je iPhone binnen komen, en kunt zelfs opnemen wanneer je wordt gebeld.

Daarnaast dient een Apple Watch als een soort monitor voor je gezondheid. Zo wordt bijvoorbeeld je hartslag gemeten, en krijg je meldingen wanneer je te lang stil zit. Je wordt dan vriendelijk verzocht om een beetje te gaan bewegen, zodat je je fitheid op peil houdt. 

Ben je ook om, en heb je de Apple Watch 6 44mm gekocht? Dan is het assortiment Apple Watch Series 6 44mm accessoires van hoesjesdirect.nl wel iets voor je om te bekijken. In dit assortiment vindt je verschillende accessoires voor jouw nieuwe Apple Watch Series 6 44mm.

Met een accessoire kun je jouw Apple Watch Series 6 44mm personaliseren. Geef je Apple Watch een unieke look die helemaal bij je past. 

Specificaties van de Apple Watch Series 6 44mm

Op 15 september 2020 werd op het Apple Event onder andere de Apple Watch 6 aangekondigd. Deze wordt door Apple op de markt gebracht in 2 formaten; een variant van 40 mm, en een variant van 44 mm. 

Hoewel de nieuwe Apple Watch Series 6 44mm wat betreft design niet veel afwijkt van zijn voorganger, zijn er toch opmerkelijke verbeteringen doorgevoerd in de Apple Watch Series 6 44mm. Zo is de smartwatch voorzien van een vernieuwde chip, de S6-processor.

Deze chip is ontworpen op basis van technieken die we ook terug zien in de A13 Bionic-chip welke we bijvoorbeeld terugzien in de iPhone 11. Met deze chip is de Apple Watch 6 44mm 20% sneller dan zijn voorganger, de Apple Watch 5. De accu van de Apple Watch Series 6 44mm gaat zo’n 18 uur mee. Daarnaast zijn er softwarematige wijzigen doorgevoerd waarmee de accu-duur wordt geoptimaliseerd.

Een andere verbetering in de Apple Watch Series 6 44mm is het beeldscherm. Bij deze nieuwe variant van de Apple Watch blijft het retina display namelijk altijd aan staan, en is het beeldscherm een stuk feller gemaakt. Door deze verbetering is het nu ook mogelijk om het beeldscherm goed te bekijken wanneer er felle zon op schijnt. 

Wat ook nieuw is in de Apple Watch Series 6 44mm is de saturatie-meter. Hiermee kan de smartwatch meten hoeveel zuurstof er in je bloed zit door middel van het analyseren van de kleur van het bloed. Je hoeft niet bang dat je Apple Watch je opeens in je arm prikt om een bloed-meting te doen, want deze meting wordt door middel van infra-rood licht gedaan. Je voelt er dus niks van. 

In de nieuwe Apple Watch Series 6 44mm zijn ook een U1-chip en Ultra Wideband-antennes terug te vinden. Hiermee kan het toestel op korte afstand signalen uitzenden naar andere apparaten. Op termijn zou dit bijvoorbeeld een manier kunnen worden om je auto te vergrendelen wanneer je je Apple Watch Series 6 44mm langs de deur van je auto laat gaan. Momenteel is deze techniek nog niet in gebruik, maar de Apple Watch 6 44m is hier in ieder geval op voorbereid. 

De Apple Watch Series 6 44mm draait op de vernieuwde software watchOS 7, waarmee een aantal nieuwe mogelijkheden worden aangeboden aan de gebruikers van de Apple Watch Series 3, 4, 5 en 6. Zo is er onder andere een nieuwe Fitness-app verschenen, is er een slaaptracker toegevoegd, en kun je nu wijzerplaten delen met andere Apple Watch gebruikers. 

Apple Watch Series 6 44mm bandjes, iedere dag een ander kleurtje

Binnen het assortiment vind je een heleboel Apple Watch Series 6 44mm bandjes. Je kunt het originele bandje die je bij je Apple Watch krijgt namelijk heel gemakkelijk losmaken van de smartwatch, om hem vervolgens te vervangen door een andere variant.

Kies bijvoorbeeld voor een Apple Watch 6 44mm bandje van leer, voor wanneer je een belangrijke zakelijke afspraak hebt. Of kies voor een opvallend kleurtje wanneer je ‘s avonds nog even wilt hardlopen in het donker. Ga voor een Apple Watch Series 6 44mm bandje in jouw favoriete kleur, of stel de kleur van je Apple Watch 6 44mm af op de outfit die je aantrekt. De mooiste Apple Watch Series 6 44mm vind je op hoesjesdirect.nl

Bescherm je smartwatch met een Apple Watch Series 6 44mm hoesje

Stel, je valt, en je landt precies op je Apple Watch. Dan wil je natuurlijk niet dat je smartwatch kapot gaat. Je zou eens kunnen kijken naar het assortiment Apple Watch Series 6 44mm hoesjes. In deze categorie vind je verschillende soorten hoesje waarmee je jouw Apple Watch 6 44mm goed kunt beschermen.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en verschillende designs. Neem gerust een kijkje, en vind een Apple Watch Series 6 44mm hoesje wat helemaal bij je past. 

Bescherm het beeldscherm met een Apple Watch Series 6 44mm screenprotector

Wil je het beeldscherm van je Apple Watch beschermen? Neem dan eens een kijkje in de categorie Apple Watch Series 6 44mm screen protectors. In deze categorie vind je screenprotectors van zowel gehard glas als kunststof die een goede bescherming bieden aan het beeldscherm van je Apple Watch Series 6 44mm. 

Laad je Apple Watch op met een Apple Watch Series 6 44mm lader

Hoewel de accu van de Apple Watch Series 6 44mm behoorlijk lang mee gaat, doorgaans zo’n 18 uur, is het natuurlijk nodig om je smartwatch eens in de zoveel tijd weer te voorzien van een volle accu. Je kunt de batterij van je Apple Watch opladen met een Apple Watch Series 6 44mm lader. In deze categorie vind je diverse magnetische oplaadkabels waarmee je jouw smartwatch kunt opladen. Alle opladers in deze categorie betreffen magnetische draadloze opladers, omdat de Apple Watch 6 44mm geen aansluiting heeft voor een stekkertje. 

Maak het jezelf gemakkelijk, en laad je Apple Watch op via een Apple Watch Series 6 44mm standaard

Voor het opladen van je Apple Watch kun je ook een standaard gebruiken met ingebouwde oplader. Zo’n Apple Watch Series 6 44mm standaard is zeer gemakkelijk in gebruik. Je plaatst je smartwatch op de magnetische bevestiging op de standaard, en het laden begint. Een dergelijke oplader is bijvoorbeeld handig voor bij je bed, zodat je voor het slapen gaan je Apple Watch gemakkelijk op de lader kunt plaatsen, zodat je de volgende dag weer op pad kunt met een volle accu. 

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je een Apple Watch Series 6 44mm accessoire besteld, maar is er iets fout gegaan in de bestelling? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag bij eventuele problemen, en lossen het altijd snel voor je op.

Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00, maar je kunt ook een e-mail sturen als je dat fijner vindt. We doen er alles aan om je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Bekijk ook het assortiment Apple Watch Series 6 40mm accessoires, of bekijk het assortiment Apple Watch SE 44mm accessoires.