Apple Watch Bandjes

Kies hieronder jouw model Apple Watch

Weet je niet welk model Apple Watch jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model Apple Watch kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model Apple Watch ik heb?

  1. Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen
  2. Kies voor de optie Info.
  3. Onder Model zie je vervolgens een nummer staan zoals A1978. Mogelijk staat er bij jouw Apple Watch een ander modelnummer.
  4. Met dit "A0000" Modelnummer kun je vervolgens jouw model Apple Watch terugvinden in onderstaande tabel.
  5. Klik op jouw model Apple Watch om alle geschikte Hoesjes, Bandjes en andere Accessoires te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw Apple Watch niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

nl-watch-1-2-3-1000
Apple Watch 44mmSEA2352, A2354, A2356
Apple Watch 40mmSEA2351, A2353, A2355
Apple Watch 44mmSeries 6A2292, A2294, A2376
Apple Watch 40mmSeries 6A2291, A2293, A2375
Apple Watch 44mmSeries 5A2093, A2095, A2157
Apple Watch 40mmSeries 5A2092, A2094, A2156
Apple Watch 44mmSeries 4A1978, A1976, A2008
Apple Watch 40mmSeries 4A1977, A1975, A2007
Apple Watch 42mmSeries 3A1861, A1891, A1892
Apple Watch 38mmSeries 3A1860, A1889, A1890
Apple Watch 42mmSeries 2A1758, A1817
Apple Watch 38mmSeries 2A1757, A1816
Apple Watch 42mmSeries 1A1803
Apple Watch 38mmSeries 1A1802

De leukste Apple Watch bandjes speciaal voor jou!

Heb jij een smartwatch van Apple om je pols zitten, maar ben je niet zo te spreken over het Apple Watch bandje dat je standaard bij de smartwatch hebt gekregen? In dat geval ben je op de juiste plek uitgekomen, want op deze pagina vind je het ruime assortiment Apple Watch bandjes van hoesjesdirect.nl. Er zijn een heleboel verschillende varianten in het assortiment te vinden, zodat er voor iedereen wel een exemplaar tussen zit wat volledig overeenkomt met de persoonlijke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Apple Watch bandjes van een heleboel verschillende materialen en is de keuze wat betreft kleur ook reuze. Bekijk ons brede aanbod en vind de perfecte Apple Watch band.

Naast een leuk bandje voor je Apple Watch is een Apple Watch hoesje ook zeker de moeite waard. Je wilt immers niet dat je kostbare Apple Wacht beschadigd raakt en een hoesje beschermt jouw Apple Watch tegen stoten en vallen.

Welke Apple Watch bandjes passen op mijn smartwatch?

Door de jaren heen zijn er verschillende versies van de Apple Watch uitgebracht. Bij iedere nieuwe serie is er altijd een kleine variant en een grote variant te koop. Zo werden de series 1, 2 en 3 van de Apple Watch uitgebracht in de formaten 38 millimeter en 42 millimeter. Vanaf serie 4 van de smartwatch van Apple zijn de formaten vergroot en kun je kiezen voor de 40 millimeter variant of zelfs voor de 44 millimeter variant. Welke uitvoering je ook hebt, bij hoesjesdirect.nl vind je altijd perfect passende Apple Watch bandjes.

Hierboven kun je gemakkelijk uitzoeken welke Apple Watch je precies hebt, zodat je direct door kunt klikken naar passende Apple Watch bandjes voor jouw specifieke model Apple Watch. Op die manier weet je zeker dat het Apple Watch bandje dat je bestelt ook echt goed zal gaan passen op jouw smartwatch.

Hoe verwissel je Apple Watch bandjes?

Het verwisselen van Apple Watch bandjes kan ingewikkeld lijken, maar eigenlijk is het heel goed te doen. We leggen graag aan je uit hoe het precies werkt, zodat je het gemakkelijk zelf thuis kunt doen. Dus ben je benieuwd naar hoe je jouw Apple Watch bandjes kunt verwisselen? Lees dan gauw verder!

Het loshalen van je huidige Apple Watch bandje

Allereerst haal je de smartwatch van je pols, zodat je er gemakkelijk bij kunt. Vervolgens leg je hem met het beeldscherm voorzichtig op tafel, zodat je de onderkant van de Apple Watch in beeld krijgt. We raden aan dit op een zachte ondergrond te doen, om op die manier krassen op het display van de Apple Watch te voorkomen.

Je ziet nu aan beide kanten waar het Apple Watch bandje bevestigd zit een klein knopje zitten. Door dit knopje ingedrukt te houden, kun je je huidige bandje zijwaarts uit de groef schuiven. Doe dit voor beide bevestigingen van het Apple Watch bandje, zodat je enkel de losse smartwatch overhoudt.

Een ander of nieuw Apple Watch bandje bevestigen

Vervolgens kun je je nieuwe Apple Watch bandje bevestigen. Voordat je het nieuwe bandje bevestigt, is het verstandig om even goed te kijken welke kant van het bandje aan welke kant van de smartwatch bevestigd dient te worden. Zo kun je het in één keer goed doen. Het bevestigen is gemakkelijk te doen door het bandje zijwaarts in de groef van de Apple Watch te schuiven. Als je het bandje in de groef schuift, dan zul je merken dat deze op een gegeven moment vastklikt en niet meer heen en weer te verschuiven is. Het bandje zit dan goed vast. Ten slotte kun je de smartwatch weer om je pols doen en kun je genieten van het nieuwe Apple Watch bandje.

Apple Watch bandjes van verschillende materialen

Bij het uitzoeken van Apple Watch bandjes kun je kiezen uit een groot aantal verschillende materialen. Welk materiaal bandje voor jou de beste optie is, is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk welk materiaal je het fijnst om je pols vindt zitten, maar daarnaast hebben de verschillende materialen ook allerlei eigenschappen. We leggen je er graag het een en ander over uit.

Apple Watch sport band

De Apple Watch wordt onder meer veel gebruikt tijdens het sporten. Het is tijdens het sporten zinvol een geschikte Apple Watch sport band te gebruiken, ofwel een band van een materiaal wat goed te gebruiken is tijdens het sporten. In dat kader zijn een geweven sportbandje of bandjes van siliconen erg geschikt. Bandjes van siliconen zijn waterbestendig en doorgaans heel ademend dankzij de gaatjes in het sportbandje. Een geweven sportbandje is gemaakt van goed ademend nylon en daardoor ook uitermate geschikt voor tijdens het sporten. Een Apple Watch sport band van siliconen of een geweven sportbandje is dus echt een must-have tijdens het sporten!

Bandjes voor dagelijks gebruik

Verder dragen de meesten hun Apple Watch natuurlijk gewoon de hele dag door. Dan is een siliconen bandje misschien niet de meest leuke optie maar een nylon bandje wel. Voor dagelijks gebruik zijn deze bandjes van nylon materiaal een hele goede keuze. Nylon is namelijk een zachte stof en verkrijgbaar in heel veel kleuren en prints. Er is dus voor iedereen wel een geschikt nylon Apple Watch bandje te vinden in onze webshop. Een nylon bandje is dan ook een van de meest populaire Apple Watch bandjes.

Apple Watch bandjes met een chic uiterlijk

Heb je echter een speciale gelegenheid of wil je gewoon een keertje uitpakken met jouw Apple Watch bandje? Dan kun je ook nog kiezen voor een bandje met een extra chic uiterlijk. In dat kader kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kalfsleren bandje, Milanees bandje van roestvrij staal, andere stalen bandjes of een keramiek Apple Watch bandje.

Deze stijlvolle bandjes voor Apple Watch voegen ongetwijfeld enorm veel uitstraling toe aan jouw Apple Watch. Het mag echter duidelijk zijn dat bijvoorbeeld een bandje van roestvrij staal of andere stalen bandjes heel erg mooi zijn, maar minder handig zijn tijdens het sporten. Het kan dus ook zeker geen kwaad meerdere Apple Watch banden aan te schaffen, zodat je regelmatig kunt wisselen. Welk materiaal vind jij het mooist?

Verschillende sluitingen

Dan zijn de verscheidene Apple Watch bandjes ook nog verkrijgbaar met verschillende sluitingen. Ook de verschillende soorten sluitingen leggen we graag nog aan je uit.

Druksluiting

Apple Watch bandjes met een druksluiting werken door middel van een drukknoopje. Het spreekt waarschijnlijk redelijk voor zich, maar het drukknoopje hoef je simpelweg dicht te drukken en weer open te trekken.

Klittenband sluiting

Er zijn ook Apple Watch bandjes met een klittenband sluiting. Vooral de geweven sportbandjes en andere nylon bandjes beschikken over zo een sluiting. Het makkelijke aan klittenband is dat je het simpelweg dichtplakt en weer kunt opentrekken, maar ook dat je het bandje exact passend om je pols kunt trekken. Een Apple Watch bandje van klittenband past dus altijd precies.

Magnetische sluiting

Vooral de Malinese Apple Watch bandjes beschikken over een magnetische sluiting. Deze soort sluiting is op het oog redelijk te vergelijken met een klittenband sluiting. Alleen is het hier niet het klitten band, maar de magneet die ervoor zorgt dat het bandje stevig bevestigd zit.

Sluiting met gesp

Daarnaast zijn er nog Apple Watch banden die sluiten door middel van een gesp. Een dergelijke sluiting werkt door middel van een soort pinnetje, die je door een van de gaatjes in het bandje steekt. Kies het gaatje waarmee het bandje het beste aansluit op jouw pols. Op die manier kan de Apple Watch onmogelijk loskomen.

Vlindersluiting

Een Apple Watch band met vlindersluiting zie je met name bij stalen bandjes. Een vlinder sluiting is namelijk een verborgen vouwsluiting. Op die manier is de sluiting bijna niet zichtbaar in het bandje, wat een bijzonder mooi en luxe effect geeft.

Apple Watch bandjes als fashion-item

Het leuke aan Apple Watch bandjes is natuurlijk dat je deze eindeloos kunt vervangen door andere exemplaren. Waar het bij normale horloges soms moeilijk kan zijn om het armbandje te vervangen, is het bij de Apple Watch eigenlijk in een handomdraai gebeurd als je het bandje wilt vervangen.

Zo kun je het design van je Apple Watch bandje bijvoorbeeld dagelijks laten matchen met de outfit die je die dag aantrekt. Op die manier maak je van je Smartwatch een echt fashion-item waar je een statement mee kunt maken. Trek je een wat nettere zakelijke outfit aan, dan kun je hier bijvoorbeeld één van de lederen Apple Watch bandjes mee combineren. Trek je op je vrije dag juist een vrolijke en kleurrijke outfit aan, dan kun je weer kiezen voor één van de Apple Watch bandjes met een vrolijke en kleurrijk printje erop. Als je een aantal verschillende bandjes voor Apple Watch in huis hebt, dan kun je per gelegenheid weer kiezen voor een ander bandje om je outfit mee af te maken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel direct een band voor jouw model Apple Watch

Bestel vandaag nog een toffe band voor jouw model Apple Watch. Gebruik de verschillende filters om de beste resultaten te zien. Heb je toch nog vragen over de Apple Watch bandjes? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag!