Hoe kan ik vinden welk model Apple Watch ik heb?

  1. Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen
  2. Kies voor de optie Info.
  3. Onder Model zie je vervolgens een nummer staan zoals A1978. Mogelijk staat er bij jouw Apple Watch een ander modelnummer.
  4. Met dit "A0000" Modelnummer kun je vervolgens jouw model Apple Watch terugvinden in onderstaande tabel.
  5. Klik op jouw model Apple Watch om alle geschikte Hoesjes, Bandjes en andere Accessoires te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw Apple Watch niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Apple Watch 44mmSEA2352, A2354, A2356
Apple Watch 40mmSEA2351, A2353, A2355
Apple Watch 44mmSeries 6A2292, A2294, A2376
Apple Watch 40mmSeries 6A2291, A2293, A2375
Apple Watch 44mmSeries 5A2093, A2095, A2157
Apple Watch 40mmSeries 5A2092, A2094, A2156
Apple Watch 44mmSeries 4A1978, A1976, A2008
Apple Watch 40mmSeries 4A1977, A1975, A2007
Apple Watch 42mmSeries 3A1861, A1891, A1892
Apple Watch 38mmSeries 3A1860, A1889, A1890
Apple Watch 42mmSeries 2A1758, A1817
Apple Watch 38mmSeries 2A1757, A1816
Apple Watch 42mmSeries 1A1803
Apple Watch 38mmSeries 1A1802

De leukste Apple Watch bandjes voor jou!

Heb jij een smartwatch van Apple om je pols zitten, maar ben je niet zo te spreken over het Apple Watch bandje wat je standaard bij de smartwatch hebt gekregen? In dat geval ben je op de juiste plek uitgekomen, want op deze pagina vind je het brede assortiment Apple Watch bandjes van hoesjesdirect.nl. Er zijn een heleboel verschillende varianten in het assortiment te vinden, zodat er voor iedereen wel een exemplaar tussen zit wat volledig overeenkomt met de persoonlijke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Apple Watch bandjes van een heleboel verschillende materialen en is de keuze wat betreft kleur ook reuze. Bekijk ons brede aanbod en vind het perfecte Apple Watch armbandje!

Welke Apple Watch bandjes passen op mijn smartwatch?

Door de jaren heen zijn er verschillende versies van de Apple Watch uitgebracht. Bij iedere nieuwe serie is er altijd een kleine variant en een grote variant te koop. Zo werden de series 1, 2 en 3 van de Apple Watch uitgebracht in de formaten 38 millimeter en 42 millimeter. Vanaf serie 4 van de smartwatch van Apple zijn de formaten vergroot en kun je kiezen voor de 40 millimeter variant of voor de 44 millimeter variant. Welke uitvoering je ook hebt, bij hoesjesdirect.nl vind je hiervoor perfect passende Apple Watch bandjes. Hierboven kun je gemakkelijk uitzoeken welke Apple Watch je precies hebt, zodat je direct door kunt klikken naar passende Apple Watch bandjes voor jouw model. Op die manier weet je zeker dat het Apple Watch bandje wat je bestelt ook echt goed zal gaan passen op jouw smartwatch.

Het verwisselen van Apple Watch bandjes

Het verwisselen van Apple Watch bandjes kan ingewikkeld lijken, maar eigenlijk is het heel goed te doen. We leggen graag aan je uit hoe het precies werkt, zodat je het gemakkelijk zelf thuis kunt doen.

Het loshalen van je huidige Apple Watch armbandje

Allereerst haal je de smartwatch van je pols, zodat je er gemakkelijk bij kunt. Vervolgens leg je hem met het beeldscherm voorzichtig op tafel, zodat je de onderkant van de Apple Watch in beeld krijgt. Je ziet nu aan beide kanten waar het Apple Watch bandje bevestigd zit een klein knopje zitten. Door dit knopje ingedrukt te houden, kun je je huidige bandje zijwaarts uit de groef schuiven. Doe dit voor beide bevestigingen van het Apple Watch bandje, zodat je enkel de losse smartwatch overhoudt.

Het bevestigen van je nieuwe Apple Watch bandje

Vervolgens kun je je nieuwe Apple Watch armbandje bevestigen. Voordat je het nieuwe bandje bevestigt, is het verstandig om even goed te kijken welke kant van het bandje aan welke kant van de smartwatch bevestigd dient te worden, zodat je het in één keer goed kunt doen. Het bevestigen is gemakkelijk te doen door het bandje zijwaarts in de groef van de Apple Watch te schuiven. Als je het bandje in de groef schuift, zul je merken dat deze op een gegeven moment vastklikt en niet meer heen en weer te verschuiven is en goed vast zit. Ten slotte kun je de smartwatch weer om je pols doen en kun je genieten van het nieuwe Apple Watch bandje.

Apple Watch bandjes van verschillende materialen

Bij het uitzoeken van Apple Watch bandjes kun je kiezen uit varianten van een groot aantal verschillende materialen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bandje waarbij het niet erg is als deze nat wordt, bijvoorbeeld omdat je ermee wilt sporten of zwemmen, dan kun je kiezen voor een variant van siliconen of TPU. Deze buigbare kunststof materialen zijn perfect voor gebruik tijdens het sporten, omdat ze geen zweet of ander vocht opnemen en daardoor niet langdurig nat blijven. Kies je liever voor een zacht materiaal voor algemeen dagelijks gebruik? In dat geval is een Apple Watch bandje van Nylon misschien wel een goede keuze. Het kan natuurlijk ook dat je voor het bandje van je Apple Watch graag voor een chic uiterlijk wilt gaan. In dat geval is een Apple Watch bandje met een lederen uiterlijk misschien wel leuk! Je kunt in dat geval kiezen voor een exemplaar van kunstleer of van echt leer. Daarnaast komen de Apple Watch bandjes van roestvrij staal, aluminium en keramiek naar voren als we het hebben over stijlvolle bandjes voor Apple Watch. Welk materiaal vind jij het mooist?